over ons

opslagruimte verhuur, transport en services in uithoorn

Onze opslag/loods in Uithoorn is perfect geschikt als meubel- of inboedel opslag, maar u kunt ook een tijdelijke opslagcontainer huren voor als u b.v. gaat verhuizen! Ook als bedrijf kan het nodig zijn om wat extra opslagruimte te hebben.
U kunt uw situatie bespreken met onze opslagexperts. Wij zoeken graag samen met u naar de beste oplossing voor al uw opslag!

Wij bieden opslagruimtes aan vanaf 2m3 voor slechts € 35,- (ex. BTW) per maand!
Geschikt voor meubelopslag, archieven, kledij, huishoudmateriaal etc. Zowel voor particulieren opslag als bedrijven opslag.

Uw opslag na een maand of langer thuisbezorgd hebben? Geen probleem bij MultiopslagUithoorn.nl! Wij halen graag uw spullen/opslag bij u thuis of bij uw bedrijf op en leveren deze ook weer af. Vraag onze transportexperts van www.transportibiza.nl

BEDRIJFSMISSIE

Ons team wilt graag opslag aanbieden tegen een betaalbare prijs, voor onze vaste klanten voor transport naar Ibiza, als nieuwe klanten die tijdelijke opslag nodig hebben

Waarom bij MultiopslagUithoorn.nl?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor ons! Hierbij de belangrijkste op een rijtje. Als u een keer kennis komt maken bij onze loods in Uithoorn, vertellen wij u graag meer.

  • Mogelijkheden voor goederenontvangst
  • Geïsoleerd en beveiligd gebouw
  • Flexibele maandcontracten
  • Camerabewaking en brandbeveiliging
  • Centraal gelegen (t.o.v. Amsterdam, Leiden en Utrecht)